10 things about boys

10 things about guyz... true??

1 Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.

2 guys go crazy when girls touch their hands.

3 You can never understand him unless you listen to him.

4 Guys love girls with brains more than girls in miniskirts.

5 Guys cannot keep secrets that girls tell them.

6 When a guy pretends to be calm, check if he´s sweating. You´ll probably see that he is nervous.

7 A gys´s friend know everything about him. Use this to your advantage.

8 When a guy gives you a crooked or prententious grin at your jokes, he finds them offending and he just tried to be polite.

9 If a guy lets you go, he really loves you.

10 If a guy says you're  beautiful, that guy likes you.

Jag hittade en sida med 99 saker om killar och jag valde de jag tyckte var mest hjälpsamma. Kramisar

Snow.. damn.. morning.. damn..

Heelosian alla glada och snöiga läsare. Igår va en dag för nya färdigheter och köttfärsås men hade inte tänkt berätta mer än så. Som alla andra idag vaknade jag till sol och snö och det var inte helt fel. Jag gick upp, fixade mig och åt frukost. Sen bar det av till skolan runt tio, trodde jag ja. Jag som inte gillar att gå särskillt lång tog cyklen (HAHA). Big mistake det slutade med att jag fick gå hela vägen och jag fick dra cyklen med mig. Så dumt!! Nu sitter jag på multimedian och gör dumma grimaser till Erik. Puss på er

Tack Till Ludden

[23:49:10] Ludde:
Nu ska jag in i duschens sköna land vandra, när jag tänker på dig brukar tiden tvärstanna,
Mina känslor för dig går inte att beskriva kära johanna,
Jag hoppas av hela mitt hjärta att det alltid kommer att vara du och jag,
För när jag är med dig blir jag helt svag,
Sättet som dina ögon glittrar på,
Brukar få hela mig att stå,
Martin är ingenting för dig, för jag vet att du egentligen vill vara med mig,
Johanna du är en urgullig tjej,
nå vad blir ditt svar på denna kärleksförklaring?
Vill du vara förevigt min och skona mig från hjärtekrossning?


Fick en litten underbar dikt av Ludde inatt tänk så roligt man kan haue. Puss på dig Ludden.

A minute's silence for all the guys who are dying for me

Heejsan alla nu sitter jag ännu en gång i min mjuka säng och tänker på er. Idag så är Martin som ni alla kanske vet pga facebook att Martin e sjuk. Så vi tycker synd om honom.. eller?!?. Men igår va det ännu en gång dags för jobb och sen träning. Jag hade mina små kära tvåor och jag hade lunch med både Martin och sen med Jasmine, saknas bara att jag fick en med Andy också så hade dagen varit gjord och Marie hade dampat sönder på mig. Sen hade vi ett roligt men jobbigt pass med Max, och man kan se det som att jag och Jasse hölls som gisslan de senaste minutrarna. Sen va det dags för oänligt tjejsnack i omklädningsrummet.
 Nu idag började jag med fotografering och jag hade på mig ett rosa linne och svart halvtjocktröja. Men men det fick bli som det blev. Efter det hade vi kemi och det handlade om almänna gasformlenslagssaken. Det va väldigt intressant och så. Den fick vi tjejer lite info om LTH (lunds tekniska högskola), och jag funderar på att bjuda med någon intresserad teknik eller nv tjej. Kajsa kanske, känner du dig lockad så e det bara o ringa. Sen efter hade vi engelska där jag skrev vårt arbete om Mary W. Shelley, och jag fick fett fucking lack på datorerna som vägrade logga in på google. WTF!! Men efter att ha skrivit hela arbetet förhand (Suck) så va det dags att sticka till svenska. Vi läste Candide av Voltaire och den va mycket bättre än jag trodde för det hände saker hela tiden. Me likeyieisch. Sen va det dags för samhäll då vi snackade om marknadsekonomi och dylikt. Efter samhällen så va det dags att cykla hem och senare sticka till jobb på simhallen. Efter två timmars jobb och tio minuters övervägande om att hoppa i igen så tog jag min platta och dök i. Jag hamnade i en redan överfull bana, så Jag, Minna, Linda och Sandra trängdi ihop oss. Efter en tjugo minuters intervall träning av kick och spark så fick Minna och Linda mig att träna teknik med dem. Upperbaligen så ska jag bli deras nya måndag till onsdags projekt,då de ska lära mig simma på riktigt. Detta kan bli en rolig överaskning tror jag. Men vi gjorde massa intressanta övningar bla, Frankenstain, där du ska srattla på rygg och ha armarna rakt uppe i luften. Sen gjorde vi en anna´n rolig grej som hette kallsupen som igentligen bara gick ut på att du skulle göra armtag så fort och starkt att du kom över vattnet och inte drunknar. Kan ni gissa hur svårt detta är för mig som kan drunkna på land. Men efter en haltimme av detta så gick vi alla in i duschen och trängdes. Nu sitte jag på skype igen med Martin och Ludde i andra ändan. Imorgon är de studie dag och efter en slapp morgon så ska jag klippa mig hos Sofia runt tre. Vet inte än hur det blir men vi får väl hitta på något roligt. Men nu ska jag sova så godnatt till er alla. <3


Ny vårjacka.

Hej hittade den här Jackan på Nelly.se. Vill ha <3
Kint Suit Jacket SEK 1995, Filippa K - NELLY.COM

I diden't get my letter when i was 11! Why?

Så nu sitter man och kollar på första Harry Potter filmen igen, den är så bra och jag har inget att göra. Men men igår blev det en lungn natt och även om det va sköt att varva ner så hade jag ju inte sagt nej till en fest inbjudan. Men det får vi spara till nästa helg. Samtidigt som jag kollar på min lilla film så nätshoppar jag så hade tänkt berätta mina favorit sidor, nelly.se, ginatricot.se, h&m.com, bubbleroom.com, forever21.com, chicy.se/shop, ellos.se, myus.com, gojane.com, fashionhunt.co.uk. Sist nämda är den självklara favoriten, då de har ett jätte urval med snygga kläder. Annars ligger forever21 i toppen dock har de ganska höga tullavgifter tec 300 om du handlar för 500 osv. Dock är kläderna värda det.
Puss


Den här bjuder jag på :)



Haha fy vad man kan ha kul med sin krokis.

On the Way to Hell


Chat Roulette

Så alla små barn som läser den här bloggen igår (torsdag) så hade jag sovmorgon, och sen när jag kom till skolan vid tio så va jag lagom utvilad för att ha multimedia med Erik. Vår film ska bli en riktigt läskig skräckfilm och igår så skrev vi synops och manus. Sen efter stack jag lite snabbt till Martin och kollade på när han spelade med Ea. Efter det hade vi lektion med Store Finske Erik och han va väldigt samhälls kritisk men det e alltid lika kul att ha teknik produktion. Sen var det dags för lunch, vilket som vanligt går ut på att jag går ut på att jag förundrat tittar på killarna nör de äter "maten". Igår va det nudlar och bruna grönsaker. Mums. Hihi. Sen hade matte D nördarna matte och jag satt med special läraren och gjorde funktioner. På idrotten efter matten så hade vi funktionell styrketräning. Det var jätte roligt, och ganska jobbigt. Men jag gjorde alla mina uppgifter vackert med min rosa 1 kg´s tyngd. Men trotts bollar i ryggen och träningsvärk i min touchi så stack jag lyckligt hem och sen snabbt vidare till jobb. Jag, Jasse, Maritza, Andy och Peter jobbade igår och sen satt Mattias snällt och underhöll oss i vår lilla stuga. Jag jobbad en timme och sen satt jag uppe en timme. Men första halvtimmen på min icke i vattnet tid så satt jag och snackade med Mattias. Men det gjorde jag bara tills han sa att titta på mig gjorde honom deprimerad. Vet inte om det e en komplimang menmen. Sen satt jag i vattnet och snackade med Andreas där vi diskret planerade att gå och bada i bubbelpolen. Så vår plan var att jag distraherar badvakterna och Andreas dra påsar över huvudena på dem. Vi kanske gick för långt när vi tänkte binda dem och lägga dem i ruchikanan och köra över dem flera gånger. Hihi. Sen kom jag hem och satt mig frmför tvn och kollade på CSI samtidigt som jag snackade med Martin, Julia, Marcus, Ludde, Johan och Andy. Vi satt alla på ett ganska roligt chat rum där man får en bild och im från helt random människor. Det va jätte kul och jag tror att vi satt där i två tre timmar och gjorde samma sak. Jag träffade en jätte rolig tjej som hette Amile som bodde i USA. Vi snackade om allt särskillt kläder och finans faktiskt. Här är hemsidan www.chatroulette.com. Vi hade jätte roligt och Andy och jag kluddade ihop allt men vi hade väldigt roligt åt det senare. Dock måste jag varana att på den  här sidan kan man ibland få några killar som tja "doing somthing special". Men nu e det dags att jag börjar jobba igen för killen som har lektionen får damp på mig nu. Kram på er alla


30 things to do when u know ure gonna fail the test

--------------------------------------
1. Get a copy of the exam, run out screaming "Andre, Andre, I've got the secret documents!!"

2. Talk the entire way through the exam. Read questions aloud, debate your answers with yourself out loud. If asked to stop, yell out, "I'm SOOO sure that you can hear me thinking." Then start talking about what a jerk the instructor is.

3. Bring a Game Boy. Play with the volume at max level.

4. On the answer sheet find a new, interesting way to refuse to answer every question. For example: I refuse to answer this question on the grounds that it conflicts with my religious beliefs. Be creative.

5. Run into the exam room looking about frantically. Breathe a sigh of relief. Go to the instructor, say "They've found me, I have to leave the country" and run off.

6. 15 min. into the exam, stand up, rip up all the papers into very small pieces, throw them into the air and yell out "Merry Christmas." If you're really daring, ask for another copy of the exam. Say you lost the first one. Repeat this process every 15 min.

7. Come into the exam wearing slippers, a bathrobe, a towel on your head, and nothing else.

8. Be as vulgar as possible during the exam, make sure every sentence has every other word as a swear word or some sexual innuendo for example.

9. Bring things to throw at the instructor when s/he's not looking. Blame it on the person nearest to you.

10. As soon as the instructor hands you the exam, eat it.

11. Every 5 min. stand up, collect all your things, move to another seat, continue with the exam.

12. Turn in the exam approx. 30 min. into it. As you walk out, start commenting on how easy it was.

13. Get the exam. 20 min into it, throw your papers down violently, scream out "Fuck this!" and walk out triumphantly.

14. Arrange a protest before the exam starts (ie. Threaten the instructor that whether or not everyone's done, they are all leaving after one hour to go drink.)

15. Show up completely drunk (completely drunk means at some point during the exam, you should start crying for mommy).

16. Comment on how sexy the instructor is looking that day.

17. Come to the exam wearing a black cloak. After about 30 min, put on a white mask and start yelling "I'm here, the phantom of the opera" until they drag you away.

18. If the exam is math/sciences related, make up the longest proofs you could possible think of. Get pi and imaginary numbers into most equations. If it is a written exam, relate everything to your own life story.

19. Try to get people in the room to do a wave.

20. Bring some large, cumbersome, ugly idol. Put it right next to you. Pray to it often. Consider a small sacrifice.

21. During the exam, take apart everything around you. Desks, chairs, anything you can reach.

22. Puke into your exam booklet. Hand it in. Leave.

23. Take 6 packages of rice cakes to the exam. Stuff at least 2 rice cakes into your mouth at once. Chew, then cough. Repeat if necessary.

24. Masturbate.

25. Walk in, get the exam, sit down. About 5 min into it, loudly say to the instructor, "I don't understand ANY of this. I've been to every lecture all semester long! What's the deal? And who the hell are you? Where's the regular guy?"

26. Do the entire exam in another language. If you don't know one, make one up!

27. Bring a black marker. Return the exam with all questions and answers completely blacked out.

28. Every now and then, clap twice rapidly. If the instructor asks why, tell him/her in a very derogatory tone, "the light bulb that goes on above my head when I get an idea is hooked up to a clapper. DUH!"

29. From the moment the exam begins, hum the theme to Jeopardy. Ignore the instructor's requests for you to stop. When they finally get you to leave one way or another, begin whistling the theme to the Bridge on the River Kwai.

30. After you get the exam, call the instructor over, point to any question, ask for the answer. Try to work it out of him/her.

Spec Guest.


Hero Of War




Lyrics to Hero Of War :
He said, “Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.”

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?”

 


U fucking n00b

Heejsan alla så idag har jag en sådan där dag, och nej jag menar inte en sån glad dag utan en dag där jag är extremt arg på allt och alla. Men det har massa olika förklaringar men det blir ju inte bättre att Martin tycker det är roligt att kasta snöbollar i ansiktet på mig, och så att alla efterblivna killar som inte förstår det här så ska jag förklara. Anledningen till att ni aldrig ska kasta snöbollar i tjejernas ansikte eller hår är. Man spenderar runt en halvtimme framför speglen på morgonen, det spelar ingen roll var man ska eller om det "bara" är skolan. Så efter att man har fixat sig och allt ser någerlunda bra ut. KASTA INTE VATTEN I ANSIKTET PÅ OSS!!! Allt rinner och kladdar och det går inte att bli bra igen. Vet ni vad som händer med plattat hår när det blir blött??!? Ne det gör ni inte era små dumma saker. Detta kanske är svårt för er killar att förstå men se det så ni spelar ett jätte roligt spel och varje dag spelar inte erat spel lite så att ni kan bli bättre. Sen kommer tex er lille bror och ominstalerar skiten så allt försvinner. Då hade ni inte varit så glada!! Jag vet inte om detta är ett bra exempel. Men lär och acceptera, kasta inte snö i huvudet på tjejer!!! Jag kanske överreagerar men va fan det e ju bara dålig stil.

/Kram

Uppdatering <3

 

Så då hade jag tänkt dra lite snabbt igenom helgens höjdpunkter.

Fredag:
-Fest hos Elias.
-Shopping med tjejerna. Dansade till girls just wanna have fun och fixade sminket hihi roligt
-När vi signade allt och alla med sprit penna. Martin hade fortfarande kvar märkena på söndagen hihi.
-Alla roliga pers på festen.
-Att lilla Rikard kom ner och underhöll oss skåningar.

Lördag:
-Träning.
-Bestäningen om semestern.
-Shopping av böcker på internet.

Söndag:
-Jobb
-Träning
-Mys med Martin
-Tjej snack med Jasse
-Nytt avsnitt av Being Human



Måndag:
-Mys med Martin
-Sovmorgon
-Kollat Desperate Housewives
-Jobb
-Träning

    


60 things we love <3

Heello jag hittade en liten rolig grupp på facebook om vad vi tjejer gillar, så förutom er killar så gillar vi även de här 60 olika grejerna. Men ta det lungt det sår likadant på visa och de andra stämmer bara halv som tex att ge bort tröjan när det e kallt, då får jag iaf lite damp för jag känner mig svag men det e ju bara jaa. Men för o göra det lite lättare så ska jag markera de alla, kursivt är sant, och fett är osant, onödig info eller bara dumt, och allt som inte e markerat halvstämmer eller så har det funnits innan.  Hoppas det hjälper er killar.

1. Touch her waist.
2. Actually talk to her.
3. Share secrets with her.
4. Give her 1 of your sweatshirts
5. Kiss her slowly.
6. Hug her.
7. Hold her.
8. Laugh with her.
9. Invite her everywhere.
10. Hangout with her and your friends together.
11. Smile with her.
12. Take pictures with her.
13. Pull her onto your lap.
14. When she says she loves you more, deny it. Fight back.
15. When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she can't get to her friends. it makes her feel loved.
16. Always hug her and say hi whenever you see her.
17. Kiss her unexpectedly.
18. Hug her from behind around the waist.
19. Tell her she's beautiful.
20. Tell her the way you feel about her.
21. Open doors for her, walk her to her car (if any)- it makes her feel protected, plus it never hurts to act like a gentleman.
22. Tell her she's your everything - ONLY if you mean it.
23. If it seems like there is something wrong, ask her- if she denies something being wrong, it means she doesnt want to talk about it - so just hug her.
24. Make her feel loved.
25. Kiss her in front of other girls you know
26. DON'T lie to her
27. DON'T cheat on her!
28. Take her ANYWHERE she wants
29. Text messege or call her in the morning and tell her have a good day at work {or school}, and how much you MISS her.
30. Be there for her when ever she needs you, & even when she doesn't need you, just be there so she'll know that she can always count on you.
31. Hold her close when she's cold so she can hold you too.
32. When you are ALONE hold her close and kiss her.
33. Kiss her on the cheek: (it will give her the hint that you want to kiss her).
34. While in the movies, put your arm around her and then she will automatically put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her lightly.
35. Dont ever tell her to leave even jokingly or act like you're mad. If shes upset, comfort her.
36. When people diss her, stand up for her.
37. Look deep into her eyes and tell her you love her.
38. Lay down under the stars and put her head on your chest so you can cuddle.
39. When walking next to each other grab her hand.
40. When you hug her hold her in your arms as long as possible
41. Call or text her every night to wish her sweet dreams
42. Comfort her when she cries and wipe away her tears.
43. Take her for long walks at night.
44. Always remind her how much you love her.
45. Sit on top of her and tell her how much you love her and then bend down to her face and kiss her while sitting on her.
46. Rub her back it feels good
47. Give her your coat if she's cold,thats always cute
48. Write letters on her back with your finger it feels good ;D
49. Let her sit on your lap
50. Dont poke her hard...but if you want to mess around just do it lightly.
51. Hold her hand in public
52. Even if she looks bad one day tell her she's Beautiful
53. Keep conversations flowing...talk about anything usually they just go along with it.
54. If their hair is in their face move it out of her face and then kiss her passionatley and gently.
55. Surprisingly sneek up on her and hug her from behind.
56. Kiss her in the rain.
57. Pick her up like in The Notebook and kiss her.
58. Slow dance with no music
59. Don't ignore her or be nervous around her--everything is going to be okay.
60. Love her, kiss her, hold her, and you'll be good to go. ;D

Flippa inte killar ni behöver inte göra allt. With Love <3

In peace and peatch

Heejsan allihoppa just nu sitter jag på Cad lektionen och gör INGET!!!!. Allt e så enormt tråkigt här och jag har inget att göra, för vem fan tänker göra skolarbetet?? Vi slutar kanske om en halvtimme om vi har tur, efter det så ska jag spendera två timmar hos Martin och efter det så ska vi sticka på Maries möte. På mötet kommer vi nog mest få skit om massa olika saker men jag är glad ändå hihi. Vi ska nog få veta vilka dagar vi ska jobba för vi börjar ju nu på söndag. Efter mötet hade jag tänkt simma några varv med Jasmine. Idag har vi haft svenska, engelska, historia och cad. så det har inte varit en helt fel dag. Kram på er alla. <3

Kiss the Girl


iMogen Heap

   

Bild på Arcas och mina kläder.

video inlägg kommer senare <3


The Funeral



Hihi Heejsan spelet jag spelade dette "Medal of honor - allied assault".

Godnatt

Never to late

Heejsan allihopa vet att det är lite sent att lägga upp denna nu men due to problems with my account så kunde jag inte komma in innan. <3


From FRED

Som ni alla vet så ligger mitt acount på videofy nere så ni får nöja er med mina fantastisk roliga youtube filmer. Här är en från FRED. 
  Idag vet jag inte rikigt vad jag ska göra, jag borde shoppa eller göra något annat viktigt men jag tror inte att jag orkar det. Men jag va och kollade på vårt nya schema OCH DET E HEMSK. Jag har typ en timme kemi på måndag morgon och sen har jag fyra timmars hål. Det är ju bara fel och sen e det samma grej på tisdag. Just nu sitter jag och Ludvig och försöker få Martin att sluta röka. Det går inte så jätte bra så får ni hjälpa mig och Ludde med det.
XOXO Johanna

Party In the Usa



Så då har man eft några timmars pluggande börjat surfa runt igen, just den här filmen hittade jag när jag kollade på Shane Dawsons sida. Tyckte att den va vacker och att det kanske va något ni alla skulle vilja se. Idag hade jag tänkt lista min top 5 videobloggar. Enjoy.

1, Ray William Jonson aka =3
http://www.youtube.com/watch?v=IKATXdRD4d0&feature=SeriesPlayList&p=CB2E2418DDECE97B
2, Fred
http://www.youtube.com/watch?v=m9MA0eW8yyw
3, Charlie is so coolike 
http://www.youtube.com/watch?v=pVo-S9ns2_A&channel=charlieissocoollike
4, ShaneDawson
http://www.youtube.com/watch?v=3I3hdK9sjGk&feature=channel
5, iJustine
http://www.youtube.com/watch?v=VPJhQS1AOtc&feature=PlayList&p=AaW32MAbVcs

Marie on My Mind

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own

I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes


Listen as the crowd would sing
"Now the old king is dead! Long live the king!"

One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of salt and pillars of sand

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field

For some reason I can't explain
Once you go there was never
Never an honest word
And that was when I ruled the world

It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in
Shattered windows and the sound of drums
People couldn't believe what I'd become

Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king?

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field

For some reason I can't explain
I know Saint Peter won't call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field

For some reason I can't explain
I know Saint Peter won't call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world

Criminal Minda Update



George Foyet
Omnivore (418, 426, 501)

George Foyet wins! Thanks to everyone who voted for their Top Criminal Minds UNSUB.
"The Reaper" (C. Thomas Howell), a serial killer who was never caught and has been "silent" for the last ten years, begins killing again, but escapes after the BAU arrests him and hands him over to the US Marshals.

Tobias Hankel

The Big Game/Revelations (214, 215)
Tobias Hankel (James van der Beek) kills those he knows to be sinners and posts the videos as viral videos online. Suffering from Multiple Personality Disorder he kidnaps Reid who must keep himself alive long enough for the Team to find him.




31 By Stewie

Svältande Barn, Krig i världen eller Jordens Undergång, ja idag kunde jag inte bry mig mindre om sånna små värdsliga saker. Jag har spenderat 24 timmar med pojkvännen och jag skulle med all säkerhet missat att det regnade grisar om det nu skulle inträffat. Igår kväll efter att jag smsat och väckt honom vid fyra tiden så kom han till mig och vi satt och åt framför tvn och retade tjocka människor. Sen tog vi oss in till stan och simmade en timme, men i med att jag gjorde något dåligt med foten och fick ont så fort jag sprattlade så satt flöt jag mest runt och tittade på när han simmade fram och tbx. Det va rätt gulligt att han följde med särskillt om man tänker på att han typ inte klarar av kloret i vattnen. Efter en lång dusch och lite nytt skvaller från Anneli så var det dags att cykla den kalla vägen hem. Hemma så satt vi igång Interview with A Vampire och även om vi inte han se hela filmen så tyckte jag att den var bra. Det blev en tidig morgon då moa bestämde sig för att komma inskrikande och väcka oss. Efter en haltimmes klagande i still med " Jag orkar inte", eller " Låt mig bara dö" så var det dags för frukost. Efter det fortsatte vi vårt Brad Pitt tema och kollade på Fight Club. Det är ju som många vet en enormt bra film och jag gillar att för en gångs skull så ser inte Brad Pitt så enormt bra ut. Efter det var det min tur att bli klassad i Monopol. Vilket förvånar mig för jag brukar ha en enorm tur med spel. Men det e inte så svårt att gå i konkurs när man har 14 miljoner att betala i hyra. För en gångs skull tror jag inte att jag tog det så jäklans hemskt även om jag är en enormt dålig förlorare. Annars idag har Martin fixat min dator och jag tror den funkar bättre men vem vet Spotify funkar i alla fall - Så känn på den Dick.

Men nu är det dags för mig att ta igen lite förlorad sömn. Imorgon blir det träning och sen kanske lite plugg, jag måste nämligen bli klar med mitt Historía arbete. Min sorg går ut till de små stackarna som börjar skolan imorgon bla Sunds börjar ju imorgon och jag tycker så synd om er. Godnatt Puss <3


Dont stand at my grave and weep


Do not stand at my grave and weep,
I am not there, I do not sleep.
I am in a thousand winds that blow,
I am the softly falling snow.
I am the gentle showers of rain,
I am the fields of ripening grain.
I am in the morning hush,
I am in the graceful rush
Of beautiful birds in circling flight,
I am the starshine of the night.
I am in the flowers that bloom,
I am in a quiet room.
I am in the birds that sing,
I am in each lovely thing.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there. I do not die. - Kelly Ryan





A Yellow Heart

Heejsan nu har alla små gått och lagt sig och dagen har bjudigt mig på massa överaskningar, men det är väl det som händer när man passar sina små kusiner i några timmar. De är enorm gulliga men man blir ganska trötta på dem efter en stund. Men vi spelade en hel del Wii Super Mario vilket var roligt och även om jag inte är så dukig så var det ganska roligt att vinna, dock är mina kusiner 3 och 4 så det kan förklara en del. Just nu sitter jag ännu en gång framför datorn och kollar på DesperateHousewives och lyssnar på killarnas eviga spelsnack. Jag kan faktiskt inte förstå varför jag lyssnar i med att det är självplågeri och jag oftast bara lyssnar halvt och missar när de snackar till mig och efter att de upprepade gånger kallat på mig och jag svarat som en efterbliven tjej så skrattar de oftast åt mig. Men men det är inte mycket man kan göra åt det. Kram  


Pics sen Igår

Hihi som ni vet så tvingade jag Martin att gå igenom och prova sina kläder, här e favorit tröjan.

 

The Online Gamer

Hej jag tittade på =3's nya video. Och i den fans en del av den här videon som jag tycker passar bra ima Martin en och datanördar sig på ett lan någonstans. Jag asgarvade när jag såg den för det stämmer ibland så enormt mycket. Kram 



Dead In Snow

Heejsan allihopa nu sitter man framför datorn igen efter en lång dag. Igår kväll kollade vi som ni vet på film hos Martin. Det blev Jag, Martin, Jasse, Andreas, Dick och Linda som däckade i soffan. Filmkvällen började med The Hills Have Eyes, Zoolander och Pathology. Allt blev mycket trevligt och förhoppningsvis så tyckte de andra det med. Men vid ett tiden så somnade jag på Martins axel, och strax efter det så gick jag och la mig. Sen vaknade vi ganska sent på morgonen och gjorde alla de där vanliga grejerna. Efter det så städade jag Martins garderob och han satt och spelade data. Att gå igenom hans garderob tog en jäkla lång tid och vi hittade allt möligt roligt. Allt från glittertröjor med diamanter på till tumma shampoo flaskor. Efter att jag cyklade hem i det kalla vädret så satt jag mig framför brasan och värmde mig med datorn. De fick bli några avsnitt av Desperate Housewives och sen gjorde jag maten och senare var det dags för att gå ut med Arcas och sticka till träningen. Jag hade ett hemsk pass och jag försökte hänga med Linda och Minna som simmade 100 st 25. Jag kom upp i runt hundra på 40 min (dock med fenor så det e inte så imponerande). Nu ligger jag ännu en gång och lyssnar på hemlisarna på Westoria Lane, samtidigt som jag lyssnar på killarnas spel snack i skype. Det är ganska roligt för ibland kan man höra komentarer eller ljud som - Jag kommer (följt att stön) hihi eller Det upprepande smaskandet av chips i micken. Tyvärr vill inte bilden av Martins glitter tröja laddas upp så jag ska göra ett nytt försök med det imorgon. -XOXO


To a Modern Day

Hihi Då sitter man i Martins knä och lyssnar till Andreas och Lindas frågor och svar. Just nu diskuterar jag Martins bravader på nyår, och uppenbarligen är allt mitt fel. hihi men men Jasmine och Dick kommer snart och vi ska börja med att titta på The Hills Have Eyes nr 2. Senare skulle vi kanske ut och kolla på någon rolig kyrkogård. Läskigt värre. Godnatt på er allihopa om nu vi inte hörs ikväll. <3

How Many Days In A Year, She Woke Up With Hope But She Only Found Tears?

I remember
You driving to my house
In the midde of tha night
I'm the one wo makes you laugh
When you know you're about to cry
And i know your favorite songs
And you tell me about your dreams
Think I know where you belong
Think I know it's wth me


Så då är det morgon och jag vet att jag varit dålig med uppdateringar och så men jag spenderade hela gårdagen med familjen och sen spenderade jag resterande kväll med att planera filmkvällen. Jag hade tänkt lägga upp filmer och så nu men jag tänkte att de kunde få välja men här e toppen

Stay Alive, Saw, Pathology, Hostel, The Hills have eyes, Final Destination, From Hell, The Amityville horror, The Ring, The Shining och The Exorcism.


As A Dream

Jag ska börja dagens inlägg med att säga att jag har haft en underbar dag med mina närmaste vänner och att det som inte gjorde dagen perfekt igår gjorde dagen perfekt idag. Dagens historia lyder... Jag vaknade på glatt humör och efter att pratat med Jasmine så mådde jag ännu bättre. Jag fick gjort en massa nyttig städning (och nödvändig). Efter det var det dags för Lunch och senare att ta sig ett snack med lilla pojkvännen Martin. Efter det så var jag om möjligt på ännu bättre humör och vi bestämde att vi också skulle ses ikväll. Jasmine och Dick kom vid fyra tiden så de satt sig att spela några omgångar med Wii. Martin kom och efter mat och dylikt så satt vi oss och spelade poker. Vi han inte rikigt spela klart men jag låg ganska bra till för jag hade en enorm tur. För Martin gick det sämre men jag tror det var för att han tänker förmycket på strategier och chans. Efter några timmars spel så gick vi upp på mitt rum där vi fick trängas framför tvn. Och att sitta i en 90 säng med inget att luta sig emot kan bli jobbigt efter ett tag. Vi tittade på Hostel part 2 och jag tycker att det är en intressant och underbar film med lagom mycket list, blod och girl-power. Men de andra tyckte inte det. Men men efter att killarna varit och ätit så ocuperade vi soffan därnere och kollade på komedin Collage som var grymt rolig.
  Så även om mitt nyår inte borde nämnas igen så kan jag säga att nyårsdagen kommer bana vägen för årets prioriteringa, då vänner och pojkvänner står i fokus. Så nu är det dags för mig att säga Godnatt och Puss till er alla <3


A New Year Up To A Bad Start

Som många andra har jag vänat och väntat på att fira nyår, och inte bara att fira ett nytt år och också fira en ny början. En ny början på livet och en ny början på det nya deceniet. Man brukar ju säga att så som nyår blir kommer resten av året att vara.
  Och då har jag inte mycket att se fram emot. Då festens höjdpunkter är att Amanda Halqvist och Spam Sms från fulla nyårsfirande vänner så är kvällen inte så lyckad. Kvällens stora missar och bravader var Stifler som drack förmycke, Dick som horar runt värre än vanligt, fulla fula 93:or i hemska klänningar och sist men inte minst en pojkvän som dricker och röker förmyket och sen ställer sig väldigt nära en annan tjej, och ja. Men på alla svarta himmlar finns det en stjärna som lyser klarare än alla andra och i det här fallet en stjärna som lyser överhuvud taget. Jasmine som alltid finns hos mig även om hon inte är där.
  Men nu efter att ha förstört folks glada inställning till det nya året så ska jag sova och ja vänta och se vilken skit som kan möta mig imorgon..




Dagens Stöd går till Jasmine som alltid finns där för mig hur dumt och dåligt det än är. Hur mycket skit jag än är i och hur lågt jag än har sjunkigt. Det är riktig jäkla underbar vändskap. 
 Dock finns det en person till som gjorde att min dag inte blev allt för crapig nämligen Ludvig aka Laxen som är så enkel att prata med och så underbart rolig.


RSS 2.0