HELL EXPLAINED BY CHEMISTRY STUDENT


The following is an actual question given on a University of Washington chemistry mid term.

The answer by one student was so 'profound' that the professor shared it with colleagues, via the Internet, which is, of course, why we now have the pleasure of enjoying it as well :


Question: Is Hell exothermic (gives off heat) or endothermic (absorbs heat)?

Most of the students wrote proofs of their beliefs using Boyle's Law (gas cools when it expands and heats when it is compressed) or some variant.

One student, however, wrote the following:

First, we need to know how the mass of Hell is changing in time. So we need to know the rate at which souls are moving into Hell and the rate at which they are leaving. I think that we can safely assume that once a soul gets to Hell, it will not leave. Therefore, no souls are leaving. As for how many souls are entering Hell, let's look at the different religions that exist in the world today.

Most of these religions state that if you are not a member of their religion, you will go to Hell. Since there is more than one of these religions and since people do not belong to more than one religion, we can project that all souls go to Hell. With birth and death rates as they are, we can expect the number of souls in Hell to increase exponentially. Now, we look at the rate of change of the volume in Hell because Boyle's Law states that in order for the temperature and pressure in Hell to stay the same, the volume of Hell has to expand proportionately as souls are added.

This gives two possibilities:

1. If Hell is expanding at a slower rate than the rate at which souls enter Hell, then the temperature and pressure in Hell will increase until all Hell breaks loose.

2. If Hell is expanding at a rate faster than the increase of souls in Hell,then the temperature and pressure will drop until Hell freezes over.

So which is it?

If we accept the postulate given to me by Teresa during my Freshman year that, 'It will be a cold day in Hell before I sleep with you,' and take into account the fact that I slept with her last night, then number two must be true, and thus I am sure that Hell is exothermic and has already frozen over. The corollary of this theory is that since Hell has frozen over, it follows that it is not accepting any more souls and is therefore, extinct......leaving only Heaven, thereby proving the existence of a divine being which explains why, last night, Teresa kept shouting 'Oh my God.'


THIS STUDENT RECEIVED AN A+.


/ Hihi jag tyckte den här va jätte rolig särskillt ima jag faktiskt fattar det här med exoterma och endoterma reaktioner. Nu är det dags för mig att deppa i sängen igen. Btw jag färgade håret idag. Det blev rosa (litet internskämt) Godnatt hoppas alla har kul

One more day of pain

Ännu en dag ligger jag bara hemma och tycker synd om mig själv. Dagen har änsålänge bjudit på regniga promenader med hunden, och en massa tv tittande. Det blev lite oprah, americas next top model, sex and the city och extream home makeover. Jag tycker liet småt synd  om mig själv men men. Tycker mer synd om jasse som jag dumpad, hon fick själv åka till malmö. Godnatt på er alla

Humanistiska Hugo

Nu när jag sitterhär och tråkar. Jag är nämligen klar med mitt arbete och jag fryser och mår allmänt dåligt så gjorde jag det här lilla testet på msn. Det roliga är att jag tom ligger minus på teknik sidan. HAHA big chocker! Men jag fick bra förslag på vad jag ska läsa vidare och var jag ska göra det. Favoriterna är just nu Sociologi, Pedagogik, beetende vetenskap, psykologi, filosofi, historia och internattionella relationer. Vi får se var och vad det blir. Men nu när jag väl sitter här så kan jag ju göra något produktivt. Ikväll ska jag iväg men först ska jag ringa jasse. Kram på er allihoppsi
 

Pga Dataproblem

Mitt internet är nere och det är jätte hemskt. Så nu blir det ett snabbt inlägg för jag fryser och vill krypa ner i min säng igen. Jag har lyckats bli sjuk,  med all feber och förkylning i luften så är det väl klart att jag skulle insjukna lagom till lovet och min födelsedag. Vi får se hur det blir med imorgons aktiviteter, men det ska nog fungera. Kram påer alla

Heart Strats at seven pm.

Hejan alla påskgalna kaniner. Det är dags för ett sällsynt inlägg. De blir bara färre och färre tycker jag men vad ska man göra. Vi har massa i skolan just nu så det kommer bli mycket på det kommande lovet. Annars är det inte mycket som händer på lovet. Det blir lite jobb och så blir det lite fylla 18. Men annars har jag ett ganska öppet schema visar det sig. På onsdag bjuds det på shopping med Jasse i Malmö. I lördes var jag på inflyttningsfest hos en gammal bekant, kvällen slutade i lite sura miner och jag stack hem med Martin efter ett tag. Hihi han gillade konstigt nog inte mina awsoma guidnings förklaringar. Men hur skulle jag kunna veta att visa skyltar inte lyser? Duh!?!. Men vi hade kul och efter en snabb runda hemma hos honom så stack vi på träning. Jag,Jasse och Kajsa simmade mycket och sen åkte vi lite rutchkana vilket var lite roligt. Tills vi åkte riktigt dumt och jag fick lite ont menmen hihi. Senare på kvällen åt vi jätte god mat hos martin och vi spelade lite kort. Efter det så stack vi till Andy och kollade lite på film och dylikt. Det var jätte roligt och vi träffade några nya roliga personer. Love to you <3


6 /8 -45, 1/11-45, 29/9-38.

Då sitter man i data salen och ska snart ha företags ekonomi lektion. Men efter det vid elva så är det dags för utvecklings samtall. vilket som ni kanske vet upphör att existera den dagen jag fyller 18. (nästa vecka). I eftermiddag så har vi historie prov om andra världskriget. Jag tror att jag kommer klara det bra för jag har pluggat en hel del på det. Så fort jag har gjort provet så ska jag sticka på jobb och ha bland annat simskola. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det ser ut som jag ska färga håret. Det blir nog grönt hihi.  
  Imorgon blir det också jobb då börjar jag klockan 7 på morgonen och sen ska jag ha simskola klockan 8. Happy thoughts!! Efter jobb och dusch och eventuell mat så är det dags att sticka på inflyttnings fest hos Carina och co. Det blir säkert jätte roligt. På söndag blir det ännu en tripp till badhuset men den här gången för träning. Träningen är flyttad till 16.30 om det inte är någon som vet det. På kvällen ska vi alla nog till Andy men vi får se med det.
 Nu ska jag plugga (HAHAHA) bye


For A Love

Heeejsan allihopsi nu var det dags att blogga igen. I veckan har jag inte med så mycket bloggande eller facebookande eller huvud taget. Detta på grund av en elakhet som har spridit sig i världen. Läxa! Imed att vi haft praktik på olika tider nu i tre veckor så har alla lärare valt att lägga proven den här veckan. Hemska tanke men jag kan fårstå dem, vem vill göra tre prov?. Igår kväll blev det jätte sent med pluggningen och sen tidigt upp och ge sig på det igen. Jag trodde nämligen att vi hade historia prov idag men så var det inte nee nee det är på fredag. Men jag fick läsa boken till redovisningen idag i alla fall. Men jag hade tänkt berätta lite om varje dag sen i fredes förra veckan då jag la upp några bilder.

Fredag. (D-Day) - Så vi alla var hos Andreas dock stack jag och jasse och martin hem tidigt. Men ni har väl alla sett de hemska bilderna på facebook. No coments needed. Men  det var roligt att lära känna de andra mer. Dock hade jag roligast när jag och martin gick och handlade och när Jasse och jag satt och kom ihåg barndoms saker. Det var jätte gulligt.

Lördag (D-Day +1) Det blev en tidig start när mamma bestämmde sig för att ringa klockan 8 och väcka oss. Det var jätte taskigt även om det var för att jag glömt ringa kvällen innan. Sen blev det något snabbt försök till att träna. Det misslyckades grovt.

Söndag (D-Day +2) Det blev någon slags träning och sen knäckte jag benet (det gjordde ont och gör fortfarande det). Men det gjorde inte ont när jag var i vattnent på jobb så det var inte så farligt. Sen blev det diktator träning av ryssen Max som jag börjar gilla mer och mer. Därför utnämner jag honom till veckans kille. grattis till honom.

Måndag (D-Day+3) Det blev bara skola idag och så lite jobb sen fick jag ta tag i pluggandet och fylla i lite lönepapper och lite om den här intervjun som nu är fixad. jag laddade också ner en ny säsong av GREEK som jag smått börjat älska. på kvällen blev det jobb med la girlz. Men ingen träning på benont.

Tisdag (D-Day+4) ta det lungt det här inlägget är slart slut. Jag ska inte svamla på med mer skitigheter om saker jag borde gära och har gjort. men igår kväll passade jag Moa det var nog det mest exalterade jag gjorde på dagen. jag va så trött sen i Mådagens plugg  att jag däckade hos Martin på lunchen. Smidighet ftw. senare på kvällen satt jag och Martin och snackade med kära jacob den lilla dansken som verkar vara sjukt bra för teater. o o o oooo han kan vara dagens roligaste. pang då var det fixat. han får inget på posten menmen äran är väl det som räknas.

Onsdag: Jag är på sånt hoppi hoppi humör idag det är extremt hemskt och folk hatar när jag är såhär men allt är just nu så roligt om man ser världen genom mina ögon. En av anledningarna till att jag är så glad kan vara att min lilla vackra flicka jasmine fyller 18 år idag. Glöm inte och gratta henne, länken till bloggen finns under länkar hihi. Annars kan det vara för att jag ska spendera kvällen med min tiger martin. Det blir antagligen matlagning och men in tights. Happy Day. Nu ska jag inte plugga och logga in på fejan. byee darlings

Strax på väg till Martin sen vidare till gosebjörnen.

Tänkte bara dela med mig av några bilder jag tog innan jag stack.


     




HAPPY NIGHT!!





Jamie T - Emily's Heart

A bottle of wine and an old 45 rifle in the corner
that her grandfather left her when he died
said no supprise i've had to use it quite a few times
so J don't you ever let us down, don't you ever,
i'll have to shoot you and no one will hear a sound.

Bruised and bloody i'm lying on the ground
i am aware that i let the poor girl down
and now i'm dying, as a message to the town
this' what happens if you fuck around
if ya meddle you wan't trouble
trouble then you should meddle
don't ever meddle with Emily's heart.

She said get ya coat come on
to the dog track with the money right
yea we had some fun
left with more cos we won
i was under investigation
of suspicion of doing her wrong
she said "you've become a villian,
accused of a hit and run.
Said "ya hit me first" and i say its the worst i've ever felt in a broken heart,
said blood stains and a shirt creased, well she pays the dues.
When i left she said that your last breath will be down at the station at 2,
so she shot me down.

Bruised and bloody i'm lying on the ground
i am aware that i let the poor girl down
and now i'm dying, as a message to the town
this' what happens if you fuck around
so meddle if you wan't trouble
trouble then you should meddle
don't ever meddle with Emily's heart.

She said i'm a user and she's a loser with a gun
i said if you choose to it becomes hard to include anyone
so if you stay put it away or should i run?
She said i think you know the answer to your question
so for the smiles and all of the miles the engine's done
the further i drive away the closer we become
so if i stay would you put it away and forgive just one son?
she said J i think you know the answer to your question.

Bruised and bloody i'm lying on the ground
i am aware that i let the poor girl down
and now i'm dying, as a message to the town
this' what happens if you fuck around
so meddle if you wan't trouble
trouble then you should meddle
don't ever meddle with Emily's heart.


Never look the same

Goddagsan alla nu blir det ännu ett blogg inlägg on location. Idag blir det ett inlägg från DT salen, här  är jätte kul att sitta, vi har typ fyra datorer och en medcin medtron så man knappar hela tiden och här är massor jag kan göra. Jag trivs jätte bra här och det säger jag inte bara för att min handledare tittar över min axel. Hihi. Ne jag kan ju inte berätta mycket om vad jag gör men det blir mycket att blanda kontrast och sätta sprutor och hämta patienter för mig. Jag fick också läsa en väldigt intressant bok idag som hette sectionaö anatomy vilket har gjort att jag kan massa fancy lation ord. Även om jag aldrig kommer använda dem.
  Ikväll är jag nästintill ledig jag ska bara in och jobba i två timmar. Men det är vid sex tiden så jag har gott om tid på mig hemma. Dessutom är det ett trevligt sällskap man jobbar med på torsdagar. (Andy, Maritza & Max). Igår kväll så jobbade jag inte heller och jag var bara på praktiken i tre timmar på eftermiddagen så jag tittade på en ny serie som heter White Collar som handlar om framförallt förfalskningar och lurendräjeri men iaf så är den här killen som spelar huvudrollen en väldigt duktig tjuv så för att slippa ut ur fängelse så bestämmer han sig för att jobba för fbi. Det är en jätte rolig serie och jag skrattar så extremt mycket varje gång han gör något dumt. Andra serier med nya bra avsnitt är Criminal minds, desperate housewifes och House. Nu har min patient kommit så jag ska gå upp och fylla sprutorna med NaCl. Byee 


The Orange Order...



"Look Before You Leap"


Heelosian alla förhoppningsvis glada läsare. Idag är det tisdag och vi alla har antagligen en jobbig dag i skolan. tom jag för en gångs skull. Idag blir det samhälls prov och sen efter det så ska jag och martin kolla på ninja assassins och mysa. Det blir en bra avslutning på en ohärlig dag. Igår kväll så hade jag bara två lektioner i skolan så det blev både sov morgon och hem tidigt me likey. Senare på kvällen blev det jobb men nästan bara i varma basängen så jag trivdes bra (även om det blev panikit och kaos när sandra inte dök up). Men allt löste sig mer eller mindre. Jag som hade tänkt komma hem och lägga mig framför datorn igår kväll blev jätte arg när internet inte fungerade så det fick bli att jag kollade på Alvin and the chipmunks, och sen gick och la mig. Men vad ska man göra fixa det hade ju varit jobbigt. Ikväll blir det inget jobb för mig men imorgon och på torsdag så ska jag jobba som badvärd, det betyder att jag har två hektiska dagar framför mig Läg till praktik och middags planer på det och du har en smaskig stressmacka. På fredag blir nog allt stress värt det då jag och darlingsen ska på lärar fest hos andy. Det är en trvlig gäst lista och jag ser fram emot att träffa alla utan våtdräckt och kallt vatten. Men nu är det dags för mig att  uppdatera facebook. kram på er alla



M2M The day you went away


Well I wonder could it be
When I was dreaming 'bout you baby
You were dreaming of me
Call me crazy, call me blind
To still be suffering is stupid after all of this time

Did I lose my love to someone better
And does she love you like I do
I do, you know I really really do

Well hey
So much I need to say
Been lonely since the day
The day you went away
So sad but true
For me there's only you
Been crying since the day
The day you went away

I remember date and time
September twenty second
Sunday twenty five after nine
In the doorway with your case
No longer shouting at each other
There were tears on our faces

And we were letting go of something special
Something we'll never have again
I know, I guess I really really know

The day you went away
The day you went away

Why do we never know what we've got 'til it's gone
How could I carry on
The day you went away
Cause I've been missing you so much I have to say
Been crying since the day
The day you went away

Never knew i needed


This is my life


Live at Hiro Ballroom

Gosmorgon kära läsare, idag är det onsdag och även om det inte är speciellt bra väder ute så är jag glad. Idag går jag nämligen ut på praktik igen och sen ska jag på jobb. Vilket kanske inte låter så roligt men det slår sitta i skolan och sen sitta hemma. Här får jag iaf betallt för att bara sitta. Igår blev det jobb igen men då blev det för Tss, men jag fick i alla fall veta att Andreas saknar mig så mycket att han var tvungen att köra ditt och träffa mig. Gulligt. (A). Hihi.
  Idag är det den tionde som jag sa innan eller iaf sa jag att det var onsdag, men okej. Idag är det internationella dagen för awsomnes, faktiskt sant. Så idag måste alla göra något riktigt awsome. Jag får väll hitta på något bra men det är svårt för jag är redan awsome i vardagen. Haha. Kram 

Världen är elak

Åhh... Jag tror precis att jag knäckte det som fortfarande finns kvar av min ryggrad.  Men jag gjorde det i alla fall "jumperstyle". Men nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Elli awsome det är btw vad jag döpt om cougar town till. Sen ska jag ut och springa, har hittat en långrunda på mina orienterings kartor. Kram


If We Ever Meet Again

HemmaHemmaHemma (kände bara för att berätta det tre gånger). Ikväll blir det inte heller något jobb vilket är jätte synd, faktiskt behöver pengarna. Men men... Jag är på sånt olidligt snack humör idag, sånt humör bara ett fåtal av mina tjej kompisar kan tolerera. Och när jag kommer till skolan så är bara kolrot1 och kolrot2 där alltså Mattias och Erik. De kan varken snacka eller lyssna så snacka om att jag blev lite frustrerad då och då. Men men på grund av min obotliga över energi så ska jag nog ut och springa en långrunda för jag behöver det. Kram

Aerosmith "Pink"





Pink it was love at first sight,
Pink when i turn out the light, and
Pink gets me high as a kite
And i think everything is going to be alright
no matter what we do tonight







I put my high heels on




I made the mistake of marrying someone smarter than me.

Så då har man varit riktigt tjejig, nu kanske ni tänker med duh du är tjej. Ni är så smarta, men jag satt i soffan därnere och kollade på slutet av bride wars som är så bra. Filmen handlar om två bästa vänner som råkar boka sina bröllop på samma dag och de blir jätte ovänner det är riktigt hemskt. Så i slutet när de blir sams och en av tjejerna ger tillbaka sin ring och den andra gifter sig så rinner tårarna. Så man bara gråter och gråter och så åt jag nog ett kilo vindruvor. Men tror jag behövde det, alltså vara tjejich.
  Sen fick jag mail av Heden uppenbarligen är jag med i årsbok komiten eller något sånt. Men det är möte imorgon så får väl gå på det.
  Men i alla fall när jag kollade på filmen så där i slutet så såg jag att jasmine liknar Anne Hathaway ganska mycket.

 Det är något jag glömt undrar vad... hmm



 


Love me or leave me. Hey! Where's everybody going??

Hejsan alihopsi nu har jag gjort klart helgen, det blev faktiskt inget jobb på hela helgen jag är lite små stolt. Mrn jag har spenderat hela helgen med Martin. I fredes var vi alla och festade hos Heden, det blev lte hem till mingård och lite the ugly truth. Jag skrattade som fasiken åt första men den andra var ganska uppenbar i slutet. De deltagade gästerna var Jasse, Martin, Dick, Matilda, Heden och Ebba. Det var helt okej även om jag blev ganska trött  i slutet. Det var trevligt att träffa tilda igen för det var trevligt för vi har inte sets på jäääääätte länge!! Sen på kvällen när vi tagit bussen hem från anderslöv. Så var det dags att ignorera killarna och snacka med Jasse mycket roligt. Sen fick man skiljas med gumman och gå hem med killen. Bummer. Hihi ne det var mysigt men jag sov typ hela dagen. Sen gick vi upp och åt ute på verandan. Det var väldigt mysigt, och ganska kallt med. Sen på kvällen så åt vi middag med mormor och morfar. Maten var jätte god och det var trevligt att vara så tofflig en hel helg även om Martin hade ganska svår spelabstinens. Men han var gullig i alla fall som vanligt. Idag blev det frukost ute  och sen en liten runda i parken. Just nu kollar jag på två nyra favorit serier en kallas Cougar Town och den andra heter Rules of engagement, båda är jätte roliga och båda är väldigt tjejiga. Nu ska jag spela lite sorority life och kolla vidare på ett nytt avsnitt och så ska jag äta kokos kakor.

       


The New One

Hejsan alla nu sitter man och tittar på Cougar Town, jag som trodde att jag skulle bli en as jobbig idag, men så blev det igår. I onsdes och igår blev det jobb som badvärd och det är verkligen trist. Det ända jag gör är snackar skit med folk. Men ikväll blir det till heden med massa kompisar jättre roligt. Andreas detta är för dig. Idag så trillade jag och slog huvudet i golvet. HAHAHA!

 Idag var jag först på min APU  vid 9 tiden sen slutade jag vid halv tolv. De har börjat kallat mig newbie hihi Jätte bra sen trodde jag att jag skulle bhöva spendera fem timmar som badhusvärd men det slapp jag för hela badhuset är stängt. To bad, hörde ni ironin i det :). Nu ska jag gå och prova kläder Puss


JobbJobbJobb

Nu e det onsdag morgon och jag ska en timme i skolan och sen ska jag på prao på sjukhuset. Efter att jag lutat där fyra så ska jag sticka till jobb på badhuset och vara där till halv tio. Sen imorgon börjar man kvart i sju. Hjälp. Därav kan ni förstå att blogg inläggen blir begränsade. Andra nyheter är att jag igår fick ett medelande från trelleborgs allehnandla igår, de ville skriva något om mig nu när jag fyller 18. Vet inte om jag ska göra det. Nu måste jag klä på mig byeee.

RSS 2.0