My wing man

Klockan är nästan tre och jag har lidit igenom ännu en onsdag. Vi hade bokredovisning idag och den var skriftlig, Boken heter svek och den var av någon svensk författare. Allt som allt så tror jag att det gick bra minst VG+ om nu inte MVG.  På engelskan såg vi på resten av Link filmen vilket va ganska roligt. Fick sovmorgon så gosade med arcas och kollade på tv imorse. Jag har hittat en ny serie som heter Trauma som va riktigt bra första avsnittet kom precis ut och det handlar om ambulansförare och helokopter flygare i New York, Pilot avsnittet var riktigt bra och det är en serie som jag kommer titta mer på.  Ikväll tror jag att jag ska passa Moa och sen kolla på Idol. Angies out.

The One Whit The Jam

Hej hallå alla. Idag blir det ett kort inlägg, i med att det inte är någon simmning på en hel vecka så var jag ute och sprang idag. I skolan har jag haft massa tråkiga ämnen men jag fick mycket gjort på historian har vi börjat med medeltiden och vi ska ha prov nästa vecka på det. På engelskan skrev jag min artikel om skräck novellen "KITTENS", på svenskan skrev jag min sammanfattning om litteraturhistorians epoker. På lunchen chillade jag hos Martin och hade riktigt kul. Nu nät jag är hemma så har jag pluggat samhäll för vi har prov i det imorgon och sen ar vi prov i fysik och matte på torsdag och roman redovisning på onsdag.  Sen nästa vecka har vi kemi, fysik och historie prov.  Säger som Olle sa idag " Nu har de startat grillen". Annars har jag hunnit med att kolla på några avsnitt av Friends, ett avsnitt av Law and Order SVU och nu ska jag kolla på CSI. Kram Johanna


Bilder sen Fredag.

Jag och Jasse

Jag och Jasse

Jasse och Dick



Heden och Jag


Bloody Mary

Så igårkväll var jag hos Dick ännu en natt den här gången med Palina och Viktor. Sen kom Mickaela senare. Vi spelade tv spel och sen kollade vi på två filmer, Zoolander och The Grimm Brothers. Jag hade riktigt kul särskillt med Vikor som visade sig vara mycket roligare än jag trodde.  Kommer nog ut några bilder senare när Dick har skickat bilderna sen igår och i fredags. Kram Johanna

Veckans serie är: The Forgotten, som precis har börjat i USA. Det var en intressat serie med mycket roliga detaljer. Den är defenitivt värd att se men inte en av de största.





"You And Me"

What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

One of the things that I want to say just aren't coming out right
I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you
and me and all other people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

What day is it?
And in what month?
This clock never seemed so alive

Star Power - Glow

Kväll som ni alla kanske förstår och jag sitter hos Dick ännu en gång på vinden och spelar på tvn. Men idag har läsken och chipsen byts ut. Jasse och Heden sitter med och om ett tag så ska vi till magasinet. Det har varit en händelse rik dag och det kan verkligen få en att uppskatta bra vänner. Som ni kanske förstår kommer det komma en ny grej här på bloggen dagens grej alltså, jag listar dagens filmer eller serier och kanske en eller två böcker slinker in.

- Party like never before my friends. Kram Johanna

Från dick : porr är roligt på torsdagar!


Nexus

Det verkar bli en riktigt bra dag för mig idag fick jag veta att jag får blogga på min web lektion, haha suck on that boys!! Sen ska jag på fest ikväll kommer bli riktigt kul. Nu sitter jag på fysik lektion och skriver labb rapport och sen ska jag ha historie prov men jag ska plugga hos martin innan dess. Jag har tittat på alla de nya serierna som kommit ut och för alla som glömt så är de ny utkommna.

Criminal minds season 5
Dexter season 4
The Vampire Diarys seson 1
The forgotten season 1
NCIS LA season 1
NCIS season 7
Greys Anatomy season 6
Supernatural season 5
How i meet your mother season 5
Wharehouse 13 season 1 andra delen
Law and Order SVU season 7
Better of Ted season 1


Dagens film är: Date movie!! Rolig med konstiga inslag allt man kan önska sig, bra skådespelare men manuset var det bästa, Have a nice movie night. Kram Johanna

Lifehouse

The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
And I am here still waiting though I still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning

The broken locks were a warning you got inside my head
I tried my best to be guarded, I'm an open book instead
And I still see your reflection inside of my eyes
That are looking for purpose, they're still looking for life

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain (In the pain) there's the healing
In your name (In your name) I find meaning
So I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

I'm hanging on another day 
Just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I would, would be ok

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain (In the pain) there is healing
In your name (In your name) I find meaning
So I'm holdin' on, (I'm still holdin) 
I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

CM 5.01



U got to love it.

The White Ribbon

Det är mycket som ska hända de här närmaste dagarna nu, ikväll ska jag träna och sen kommer det nya avsnittet av Criminal Minds ut i usa. Nerladdat till mig imorgon alltså. På torsdag är det skolfoto och ett nytt avsnitt av Greys Anatomy kommer ut . Fredag kommer vara en dag av lycka och förhoppningsvis MVG har nämligen historie prov om antikens rom + att jag får nya pengar från simmningen och så blir det nog danmark-malmö med dig och co. Och på kvällen kommer ett nytt avsnitt av supernatrual Love Sam and Dean. och The vampire diarys kommer det även ett  nytt avsnitt av. Annars blir det att se fram emot ledighet jobb nya cosmopolitan och kanske shopping. Andra filmer att se fram emot är Broken Hill, Jennifer's Body, Love Happens, Brief Interviews With Hideous Men, Fame, I Hope They Serve Beer in Hell, St Trinian’s, Couples Retreat, Free Style, The Stepfather, Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant, SAW VI, Pirate Radio, The Fourth Kind, 2012, Red Cliff, The Twilight Saga: New Moon, Ninja Assassin, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Brooklyn's Finest, Brothers, Did You Hear About the Morgans?, The Lovley Bones, Avatar, The Young Victoria, Sherlock Holmes & The White Ribbon.
  Det är de stora enligt mig, de är rangordnade i den ordningen de kommer ut inte vilka jag gillar mest. Nu måste jag jobba kram på er.




Will i die alone




Så för att inte gå in på djupare problm som jag anagligen har så har jag börjat undra om jag är rädd för förhållande eller om det är något som alltid går fel. Jag har tänkt igenom mina senasta förhållande och hittat ett par gemensamma saker.

Steg 1 Träffas genom kompisar eller kommpisars kompisar.
Steg 2 Vi umgås mycket och lär oss myccket om varandra
Steg 3 Vi kommer in i den här pinsamma stunderna när man försöker göra det till något mer.
Steg 4 De månader, veckorna eller dagarna efter man har bestämmt sig att det inte blir något, och man inte ses
Steg 5 Man träffas igen och blir bättre kompisar innan.

Så nu är frågan kommer jag dö ensam med fyra katter eller kommer jag hitta den där speciella killen som är perfekt för mig och ännu en fråga finns han? Kan jag verkligen vänta på honom eller ska man ta det näst bästa vill jag verkligen ha ett förhållande eller vill jag bara ha det för att jag inte kan få det, vill singlar bara ha ett förhållande för att det ser bra ut eller är det verkligen för att vi inte ska vakna upp en dag ensamma och förvirrade. Kram måste natta

Free to Be You and Me

Så idag är det måndag morgon och jag sitter i T byggnaden och väntar, min historia börjar om tjugo minuter och sen har jag svenska och samhäll. Mina inkompetenta lärare har fortfarande ingen aning när vi ska praktisera och jag måste säga att det börjar bli lätt jobbigt. Men jag har bestämmt mig att jobba på rönken nu i vinter ima jag inte kan hjälpa fattiga barn i indien eller åka på semester. Jag behöver nämligen litte extra cred på min resume. Det räcker nämligen inte med väldigt bra betyg och fast jobb i ett år man måste också ha något speciellt man kan prata om på sin intervju. 
  Igår hade jag 4 timmar av outhärligt jobb och igår tappade jag min "väldigt väldigt arg på barn oskuld" jag tror inte någon sin att jag har varit så arg på någon annan än min familj som jag var just då. men det var bara att bita ihop och le, till den graden jag ler!. Haha Andreas fick dock mig att må bättre så tack för det. Sen hade vi jätte kul i trampolinbassängen pga det va ingen träning igår. Jasse, Martin och Andreas kan verkligen få en att skratta även om jag spenderade mycket tid under vattnet med Martins hand i ryggen måste ge honom still poäng för att han hoppade genom en gummiring från tvåan. Jag vågar hoppa från trean nu skills till mig. 
  Ikväll ska jag träna simmning och imorgon har vi studie dag :) Men sen ska jag jobba. 

                                                      Nu börjar jag snart Kram 


Unknown location

Så då sitter man här på okändplats och bloggar jag har haft en bra dag och trivs just bra med mitt liv. Jag sitter här på Dicks vind som nu inte längre kan räknas som okänd plats haha vi spelar det här Hero spelet e det det man kallar det när det är både gitarr och trummor med?? Jag fick just 94% yeahh me. Imorgon ska jag träna och sen ska jag på Moas och Hugos kalas de växer upp så fort. Sen på söndag ska jag nog kolla på Dicks SM match och jobba och sen träna.

För en gångs skulle sörjer jag inte vad jag hade utan ser fram emot vad som kommer nu.

ps. do you want to start all over again boy?

Test run

Så då har man försökt med allt och tiotusenfrågan är "HUR LÄGGER MAN IN YOUTUBE FILMER PÅ SIN BLOGG??"
Jag hoppas på ett snabbt svar från videofy.me och hoppas att jag får ett konto där. Nu ska jag fixa och dona i photoshop men ville bara titta in och tippsa om 13 Ghosts igen och även American History X. Have a great day byebye btw ska va med dick idag och sen träna

The One Where Ross Fucks it up

Åhh nu sitter jag och kollar på FRIENDS efter en dag med kom under hökens vingar och grillning. Kustvandringen var en hitt och jag har inte haft så kul med klassen på länge. Jag tycker dock att  lärarna kunde ha varit med på mer av lekarna.  Det var så länge sen man lete dunkgömme men det sitter i. Haha Jag e på season 10 nu jag har dock inte sett alla den här gången. Rachel och Joey är ihop och Ross bara är skit jobbig. Jag tycker faktiskt att det skulle slutat med att de gifter sig för nu kommer Joey att bli helt ensam. Fan ta Ross alltså. Ikväll ska jag på Yoga och sen ska jag kolla på Idol och The Vampire Diaries . Och sen ska jag läsa och titta på True Blood man måste ju bara älska Erik. 

        

The Man, The Myth, The Viagra

Så då var det onsdag eftermiddag och jag sitter framför datorn i skolan. Kollar just nu på History of the world och skrattar. Dummaste filmen jag har sett på tv, idag har jag läst klart svenska boken och gjort min redovisning i engelskan om telefoner. Jag har också skrivigt klart mitt svenska arbete. Ikväll ska jag träna simmning. Kram Johanna

Extradition British columbia

Morning sunshine. Då var det tisdag och min syrra fyller 7 :) Grattis Moa ikväll ska jag jobba och imorgon är det dags att redovisa engelskan. Nu ska jag gå och äta tårta kram


Catch-38

Ny vecka och ny dag. Igår var det badhuset som dominerade och jag spenderade över 6 timmar med att lära barn simma eller spela vattenpolo. Fick dock bra nyheter ima jag har fått min egen grupp nämligen nummer fyra, jag styr nu med Jasse och Andreas i andra fållan. WOHO! Men jasse var inte där igår pga SM så mattias fick ta över. Ikväll ska jag träna och plugga. Och imorgon ska jag jobba igen. Nu ska jag ha historia så  hejdå.

Splat!

Då var det kväll och klockan är nu halv åtta. Jag sitter här och kollar på Gladiator filmen som Martin visade mig början på. Jag har bara en kvart kvar och jag beundrar systern som änsålänge har varit den bästa rollen. Hon är smart och hon vet vad hon vill. Hon har också en färgstark personlighet och även om hon är kvinna respekteras hon. Ikväll ska jag nog träna och sen ska jag kolla på dance flick och year one. Have a nice night

Striking story, now the peopel want to know how the story ends, only a famous death will do.


Was It Good For You?

I brist på annat att göra så köpte jag precis några nya böcker Nämligen Sookie Stackhouse serien. Beställde från bokus.se.  Och något som ni alla nog har läst om på KENZAS blogg nämligen Twilight Dildon. Uppenberligen är den kall och glittrar. Kanske något för alla 13åriga twilight fans? Does it sting?  haha 

   





They Shoot Single People, Don't They?

Det blir många inlägg idag för jag har inte mycket att göra. Dagens outfit är rutiga ballerina, beiga jeans, svart volang linné och grå halv kofta. Kan kanske lägga in en bild när jag kommer hem. Vi slutar inte förns 4 och just nu räknar jag sekunderna. ettusen ett osv. Nu hadejag tänkt skriva ett sånt där hjärtligt medelande så håll i er.


Så om nu inte kärlek existerar och det tror jag inte att det gör för har du någonsin träffat någon som har varit sådär riktigt lycklig? Jag har aldrig gjort det, jag har aldrig sett ett förhållandes perfection men varje dag kan jag inte låta bli att tänka på min andra själ den där andra personen som ska göra mig hel och lycklig, han som antagligen inte finns. För vad är chansen att någon som är perfect någonsin skulle falla för mig, och är det rimligt att hoppas på något perfect när Cupido har flygit härifrån.
  Men fortfarande kan jag inte hoppas på att kanske någon jag träffar uppnår några av mina förväntningar. Är det lönt att utsätta mig för något som jag bara kommer bli sårad av? Det är ju trotts allt inte många människor som kan leva tillsamman länge. Det kanske är bättre att skiljas när det allt är bra och leva med de lyckliga minnena istället för de sorgsna, sexlösa ensamma minnena om kärleken som existerade.  Du lämnar väl ett party när det är som bäst inte när alla har gått hem och du får städa upp skiten?
 Är det rimligt att tro på riktig kärlek? 


The lost boys..

Hallå alla ivriga läsare haha.. Nu har jag gjort fysik provet och jag måste säga jag tror inte att det gick så bra. Men men inte mycket jag kan göra nu åt saken. Nu sitter jag på NV:s studie torg och bloggar fast jag borde läsa några av mina böcker, Karin Alvtegen: svek, eller Alan Gibbons: the lost boy's appreciation society. Om 50 minuter börjar historian. Vi ska nog börja med Antikens Rom nu. Vi ska iaf se en film så så hemskt är det inte. Nu ska jag läsa och fixa några nya kategorier någon som har några roliga förslag? Kram Ps jag bits inte om ni kommenterar jag lovar.  

Grattis Tilda!

Då e det dags att säga grattis till Matilda som fyller 17 idag! GRATTIS!! Kram på er alla.

Yoga girl.

Så då har man varit på yogan med maria och mormor. Det va faktiskt kul om man gämför med den aldagliga simmningen. Nu sitter jag framför tv och får dåligt samvete, jag tittar nämligen på "du blir vad du äter" på trean. Okordinerade, tjocka, lata och rökande personer som inte verkar göra något annat än att dricka cola och äter munkar. Usch.. och tyvärr måste jag säga att jag inte gillar program ledaren. Längtar tills på lördag då Royal Pains ska börja på trean. Happy nu måste jag beställa moas böcker från adlibris. Bye

Är du Idol 2009?

Nej jag tror inte det haha! Men jag älskar programet, kollade gamla avsnitt igår och idag kollar jag nya avsnitt,och för alla som undrar så ska jag kolla på sista avsnittet av Sex and the city JAA!!!!! Idag hade jag spec idrott möte och va redan i skolan vi 7.30. Hjälp! Nu sitter jag på multimedia lektion och vi har precis varit ute med muckes bil och filmat. Mycket kul.. Senare idag har vi matte och idrott, men jag får inte träna pga sjukdom, ps tipsar om några nya hemsidor som heter www.funbeat.se, www.forever21.se, www.guccime.blogg.se. Kram ha en bra dag ikväll ska jag yoga mig.

Pick a Little, Talk a little

Så nu är jag på seson 6 på sex and the city, och jag  bara älskar den. Jag älskar Miranda mohaha.. Idag kom jag till skolan klockan 8 men vi började inte förns klockan 9. Så jag pluggade historia för vi har prov nu idag. Sen hade vi matte i en och en halv timme. Sen stack jag hem till Marti och kollade på Gladiator, vilket visade sig vara  en ganska bra film. Sen gjorde jag provet och stack hem. Så skönt har desutom inte någon läxa förutom labben. Ikväll ska jag träna men nu måste jag gå

               


Movies

En lista på 200 filmer om man har sett fler än 80 filmer har man inget liv.

[x] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[x] Fight Club
[x] Starsky and Hutch
[ ] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[x] Airplane
Totalt: 6

[x] The Princess Bride
[x] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[x] Labyrinth
[x] Saw
[x] Saw II
[x] Saw III
[x] White Noise
[x] White Oleander
[x] Anger Management
[x] 50 First Dates
Totalt: 10

[x] Scream
[x] Scream 2
[x] Scream 3
[x] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[x] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[x] American Pie Band Camp
[x] American Pie The Naked Mile
Totalt: 11

[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[x] Resident Evil
[x] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[x] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[x] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Totalt: 11

[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[ ] Signs
[ ] The Grinch
[x] Texas Chainsaw Massacre
[x] White Chicks
[x] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[x] I, Robot
Totalt: 7

[x] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[x] A Series Of Unfortunate Events
[x] Along Came Polly
[x] Deep Impact
[x] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[x] Eight Crazy Nights
[x] Joe Dirt
Totalt: 10

[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[x] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[x] Dumb & Dumberer
[x] Final Destination <3
[x] Final Destination 2 <3
[x] Final Destination 3 <3
[x] Halloween
[x] The Ring
[x] The Ring 2
Totalt: 11

[x] Harold & Kumar Go To White Castle
[x] Practical Magic
[x] Chicago
[x] Ghost Ship <3
[x] From Hell
[x] Hellboy
[x] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Totalt: 8

[x] Troy
[x] The Day After Tomorrow <3
[ ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[x] Gothica
[x] Nightmare on Elm Street
[x] Sixteen Candles
[x] Remember the Titans
[x] Coach Carter
Totalt: 9

[x] Bad Boys
[x] Bad Boys 2
[x] Joy Ride
[x] Seven
[x] Ocean's Eleven
[x] Ocean's Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[x] Bedazzled
[x] Predator I
[x] Predator II
[x] Alien V.S Predator
Totalt: 10

[x] Independence Day
[x] Cujo
[x] A Bronx Tale
[x] Darkness Falls
[x] Christine
[x] ET
[x] Children of the Corn
[x] My Boss' Daughter
[x] Maid in Manhattan
[x] Frailty
Totalt: 10

[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[x] Calendar Girls
[ ] Sideways
[x] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[x] Ever After
[x] Forrest Gump
[x] Big Trouble in Little China
Totalt: 7

[x] X-Men
[x] X-Men 2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[x] Jeepers Creepers
[x] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[x] Reign of Fire
[x] Cruel Intentions
[x] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Totalt: 13

[x] Swimfan
[x] Miracle
[x] Old School
[x] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[x] A Walk to Remember
[x] Boogeyman
Totalt: 9

[x] Hitch
[x] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[x] Troop Beverly Hills
[x] Swimming with Sharks
Totalt: 10

[x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[x] Transporter
[x] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[x] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[x] Parent Trap
[x] The Birds
[x] The Terminator
[x] Terminator-2
[ ] T-3
Totalt: 9

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[x] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs <3
[x] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[x] 24 Hour Party People
[x] Blood In Blood Out
Totalt: 5

[x] Thirteen
[ ] Manic
[x] American History X
[x] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[x] How High
[x] The Jacket
[x] My little pony
Totalt: 7

[x] Road to perdition
[x] Jesus Christ Superstar
[x] Rent
[x] Mulan
[x] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Lion King 3 Hakuna Matata
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[x] Pink Panther
Totalt: 11

All in all: 174

(<3 = filmer som ligger mig varmt om hjärtat.)

Birdy

Jag hittade några roliga bilder haha gillade bild nummer fyra med fåglen haha kram






I Do Not Hook Up

Hellå alla, nu var det länge sen. Idag började jag klockan 10 såååå skönt haha. to freaking bad you suckers how have programering haha. Ska efter den här lektionen (Företagsekonomi) gå ut med arcas. I helgen har jag varit funktionär på friidrotten där jag stod med per och klippte av chips från folks skor. Givande. Sen åt vi med Jasse och Dick som också förgyllde sin dag med att stå och titta på folk som sprang.  Sen hade jag filmkväll med lill gubben. I söndes jobbade jag 4 timmar och igår jobbade jag med Anton, Emil & Martin. 
  Idag fick vi våra grupper till litteratur historian jag ska vara med Fredrik och Linus och vi ska läsa om romantiken. kommer bli kul got to goooo kiss 

RSS 2.0