Klassfest

Enormt hög musik, vattenpipa och  okontrollerat många ölburkar, kantades gårdagens fest med. Även om jag troligen kommer få rökhosta efter rökmaskinen, va det en riktigt rolig kväll. Lite nära att trilla i poolen men jag klarade mig :) Jag vill bara tacka alla roliga personer som va där, särskilt Siri, Markus och Magnus som hjälpte mig med kb problemet.


                                                                                                                                                                             Kram Troll  


Tjabba

Ikväll tog vi ett stort steg... Vi bredde våra kretsar i det sociala samhället och skapade oss ett sätt att uttrycka oss i den moderna världen - en så kallad blogg..

Då undrar ni nog vem dessa fantastiska modiga tjejer(?) är. Vi är rädda att ni tyvärr aldrig kommer att få veta. Nä men lite historik ska ni nog få tröstas med allt. Namnen Boll och Troll kommer ursprungligen från en vän och två vodkaflaskor en vacker kväll i maj. Boll är en undercover rockstjärna i stil med Hannah Montana och Troll har väldigt stora öron.  Egentligen har Troll inte stora öron, det var mest för att det var kul att skriva. Troll gillar att samla på saker i stil med dammtussar och cocaflaskor.


Idag har vi utforskat vår kommun. Vi har tagit färdats med hjälp av två cyklar från plats A till punkt B. Faktiskt en ganska lång väg den sträckan. På punkt B togs många vackra bilder som vi tyvärr inte kan dela med oss av för det skulle då innebära att vårt alias sprängs.




Ingen aning vem dessa människor är...


RSS 2.0